Pantalla gegant a l'Aplec per seguir el play-off del Lleida Esportiu i canvis en el programa de dissabte a la tarda

La Fecoll trasllada l'Audició de Sardanes al Pavelló 3 i ajorna el concert de Valdívia&TheBooBand que se celebrarà pròximament.

Els penyistes uniformats tindran entrada gratuïta per al partit de play-off OK Lliga del Finques Prats Llista i per a l'Atlètic Lleida que clou la temporada al Ramon Farrús.

El Lleida Esportiu ha trobat en les colles de l'Aplec una pedrera 'tossuda' d'aficionats que, amb el dorsal número 12, somien a veure l'equip a la Primera RFEF i superar la mala ratxa, social i esportiva, que ha acompanyat el club en els últims temps. Així doncs, la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), l'Ajuntament de Lleida i el mateix Lleida Esportiu han acordat instal·lar una pantalla gegant en el recinte dels Camps Elisis per seguir el partit de play-off contra el Sestao River Club que es disputa aquest dissabte 21 de maig a l'estadi NuevoPepico Amat d'Elda, coincidint celebració de l'Aplec del Caragol, i en el qual els 'blaus' s'hi juguen l'ascens. La pantalla s'ubica a l'altura de la Glorieta dels Camps Elisis (davant del pavelló Antorxa) i la cita és a les 19.30 hores. La retransmissió està oberta a collistes, lleidatans i lleidatanes i visitants de l'Aplec.

D'altra banda, l'Hoquei Lleida Llista Blava, que continua lluitant a l'OK Lliga, juga també aquest mateix dissabte el segon dels partits de play-off. En aquesta ocasió, a les 18 hores, el Finques Prats rep a casa el Reus Deportiu i ofereix entrada gratuïta a tots els penyistes uniformats que vulguin anar a animar l'equip al Pavelló Onze de Setembre.

Per últim, l'Atlètic Lleida se suma també al dissabte d'Aplec Esportiu i jugarà l'últim partit de la temporada contra la UniónDeportiva Viladecans, a les 18.30 hores. Penyistes uniformats i públic vestit amb temàtica al·lusiva a la festa, hi tenen l'entrada gratuïta assegurada a l'Estadi Ramon Farrús, al barri de Cappont.

La Fecoll manté acords de col·laboració amb els tres clubs, així com amb el Força Lleida de Bàsquet, i promou la participació de les colles en l'activitat esportiva de la ciutat.


REMODELACIÓ DEL PROGRAMA DE LA TARDA DEL DISSABTE D'APLEC

La coincidència de l'Aplec amb els play-offs, "ens ha fet reorganitzar algunes de les activitats programades per dissabte a la tarda", ha explicat Ferran Perdrix, president de la Federació.

Així doncs, la Fecoll trasllada l'Audició de Sardanes de les 19 hores al Pavelló 3, on habilitarà el servei d'aire condicionat per combatre les altes temperatures previstes per a la tarda dissabte.

També es produeixen canvis en la programació de l'Espai Talent Lleidatà –dedicat a grups emergents de música locals– i s'ajorna el concert de Valdívia&TheBoo, inicialment previst a la mateixa Glorieta on s'instal·larà la pantalla i coincidint amb el partit, amb el compromís de la Fecoll que el grup lleidatà actuarà més endavant en una altra de les múltiples activitats que organitza la Federació.

"No ha estat fàcil perquè enguany sumem més d'un centenar d'activitats programades, concentrades en dos dies i poc... i totes són igual d'importants. Tot i això, amb bona voluntat i la col·laboració de tothom, hem pogut reprogramar la tarda del dissabte i fer-hi lloc per quelcom també important, com és el fet de fer costat als nostres equips", ha dit Ferran Perdrix.

L'Aplec s'inaugura aquesta tarda, a les 19.30h amb el "IV Lo Caragolasso", espectacle músicoteatral que tindrà la Resbalon com a Colla d’Honor 2022, i a Mari Pau Huguet com a convidada. A més la Moniatos Band interpretarà l'himne de l'Aplec per primera vegada i els Bombollers de Cervera amenitzaran l'acte conduït pel Sr. Postu.

Consulteu el programa actualitzat de l'aplec 2022
20/05/2022