L'Aplequet torna aquest 9 d'octubre als Camps Elisis

El nou espai lúdic i familiar Promenade Lleida, el ball de vermut Yzaguirre amb l'actuació de l'Orquestra Premium; i el traspàs del planxot de la Ruta Europea del Caragol a la Fête de l'Escargot de Bonpàs, entre les activitats més destacades de la jornada

Les colles de l'Aplec del Caragol de Lleida reprenen el calendari habitual i gaudiran aquest diumenge 9 d'octubre de l'Aplequet de Tardor. Després de la pandèmia, la trobada de colles assoleix la 39a edició i ho fa amb novetats com l'Espai lúdic familiar que patrocina Promenade Lleida. La zona romandrà oberta d'11.30 a 14 hores i de  16 a 18 hores i oferirà jocs de construcció i d’habilitat i l¡experiència de l'espectacular Cúpula Leonando Da Vinci de Festa i Fusta.

A més de les tradicionals competicions, es recuperen els balls de Vermut (13h), patrocinat per Yzaguirre, i el de Tarda (17.20h), tots dos amenitzats per l'Orquestra Premium.

A nivell institucional, la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) formalitzarà el traspàs del 'planxot' (escut que simbolitza la iniciativa) de la Ruta Europea del Caragol a la Fête de l’Escargot de Bonpàs (França), que el custodiarà durant el pròxim any.

La Fecoll preveu una participació "massiva i amb el mateix bon ambient que va marcar l'Aplec del maig".

PROGRAMA
XXXIX TROBADA DE COLLES DE L’APLEC DEL CARAGOL
CAMPS ELISIS DE LLEIDA
#SomFecoll #AplequetLleida2022

A partir de les 8h
Arribada de les colles als Camps Elisis i ubicació al lloc assignat.

10h Inici d’activitats i competicions: bitlles mixta i parxís.

11h Jocs tradicionals infantils: cursa de sacs, estirada de corda, trencar l’olla…

11.30-14h Espai lúdic familiar Promenade Lleida Amb jocs de construcció i d’habilitat i la Cúpula Leonando Da Vinci, a càrrec de Festa i Fusta.

12.30h Traspàs del Planxot de la Ruta Europea del Caragol a la Fête de l’Escargot de Bonpàs (França).

13h Ball de Vermut Yzaguirre, amb l’Orquestra Premium.

16-18h Espai lúdic familiar Promenade Lleida.

14h Dinar de germanor de les colles.

17.30h Ball de Tarda amb l’Orquestra Premium i lliurament de trofeus de les competicions.

20h Fi de festa.

Les inscripcions als concursos i jocs es faran abans de les 10 del matí a megafonia (a l’empostissat de l’orquestra). Únicament es podrà inscriure 1 equip per colla i fins a un màxim de 16 penyes per joc, sense que es pugui apuntar cap equip de reserva. Si els inscrits al joc no arriben a quatre, aquest no tindrà lloc.

02/10/2022