La Fecoll renova l'acord amb Turisme de Lleida i s'alinea amb el Pla de Promoció del Turisme Gastronòmic de la ciutat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, han rubricat avui, dijous 15 de desembre, els acords entre el patronat municipal i diferents entitats de dinamització turística de la ciutat. Entre elles, la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) que ha estat representada pel seu president Ferran Perdrix. Les colles de l'Aplec llueixen ja el distintiu de Festa d'Interès Turístic Nacional i preparen el terreny per aconseguir el reconeixement internacional que col·locaria la celebració en l'elit de les festes.

L'acord promou la col·laboració entre Turisme de Lleida i la Fecoll per al desenvolupament d'accions i activitats, sigui amb suport explícit a iniciatives de promoció exterior contemplades en els respectius plans de màrqueting i comunicació; o cooperant en activitats d'àmbit local dirigides a la ciutadania o a sectors socioeconòmics sensibles. Concretament, es prioritzaran les accions de la Fecoll alineades amb el Pla de Promoció del Turisme Gastronòmic de Turisme de Lleida que tinguin lloc tant a la ciutat com fora de Lleida.

També la presidenta del Gremi de Forners, Pilar Marquès; i la integrant de La Ruta del Vi de Lleida, Núria Balagué; han renovat el compromís, en nom de les seves entitats.

Font © Paeria
15/12/2022